thobbes sida

Unna dig att må bra

Är du man och har intresse av det andliga, kom med i vår grupp, en måndag i månaden.


Hej och välkommen!


Kul att du vill ge dig själv chansen att få mer vetskap/kunskap och utvecklas, både på de andliga likväl som det personliga planet.


Vi som håller i trådarna så att säga, är Tony och Thobbe.


Tony: "Jag är en fyrbarnsfar som är nyfiken på mycket, men det som ligger mig varmast om hjärtat sedan några år tillbaka är min och andras personliga utveckling och förmåga att vara mer i kontakt med oss själva. Har gått en del healing och kanaliseringskurser bla. och tycker det är givande att möta och prata med med öppna och nyfikna medmänniskor.


Thobbe: ”Jag är en ”gubbe” som alltid gillat att iaktta människor, läsa av deras kroppsspråk, känna in energierna med mera. Gillar även att meditera i grupp och att vara inspiratör för min omgivning. Är utbildad Reiki master, certifierad Andlig healer med mera. Har även gått kurser i intuition, transmediumskap, mediumskap, självhypnoshypnos för att nämna några delar. Samt skrivit 3 inspirationsböcker i healing, medialitet och egen personlig utveckling.


I vår grupp lämnas allt vad prestation heter, åt sidan för det har inget här att göra. Likaså detta med krav på dig själv. Låt dig få utvecklas med glimten i ögat. Här premierar vi din vilja att ge dig själv chansen att utforska området inom medialitet och andlighet på dina egna villkor. Vi övar och pratar om olika områden såsom: Meditation, Healing, Aura, Chakra, Kontakt med andra sidan, Psykometri, Livet efter döden med mera.


Vi utgår främst från era önskemål om innehållet vid varje träff. Du är här för din skull, ingen annans.


Varmt välkommen!