thobbes sida

Unna dig att må braHealing, hypnos, vägledning, inspirerande samtal mm

Hur jag jobbar


Vägledning: Du har en fråga eller fundering du vill ha vägledning omkring. Jag tar kontakt med mina guider, som i sin tur pratar med dina. Informationen jag får, kan vara i form av bilder, färger, känslor, dofter osv. Det är mitt sätt att prata med mina guider och sen får jag ge informationen vidare till dig. Jag får information som du behöver i nuet och förmedlar detta. Det kan vara så att du får svaret och det handlar om att det finns något annat som du behöver bearbeta först. Om det är så att du inte förstår allt just då, låt det bara vara så, det kommer att sjunka in när du är mentalt redo. 
Det jag bett om att få slippa, är information om död, sjukdomar eller olyckor. Detta gäller oavsett om det handlar om healing eller vägledning. 

Healing: Jag är Reikimaster i grunden, även utbildad inom andlig healing. Genom åren har jag utvecklat mitt sätt att jobba på och idag går jag helt på intuition. Jag skannar av din kropp, känner in hur energierna flödar och bearbetar de blockeringar som finns. Detta kan göras sittande, liggande eller på distans. Oavsett om det handlar om att röra fysiskt eller inte, så kommer energierna att hamna där de gör sitt jobb.

Hypnos: När jag jobbar med hypnos, leder jag dig ner i djup avslappning för att du ska kunna bli medveten om det du vill ha hjälp med, på det undermedvetna planet. Du kan aldrig fastna i hypnosen eller luras att göra något som strider emot ditt sätt att vara eller vilja göra. 

Här kan vi jobba med oönskade beteenden, upplevelser av smärta med mera. Vi går ner till ditt undermedvetna för att bearbeta. 

Inspirerande samtal: Inspirerande samtal är en kombination av vägledning och egna erfarenheter i livet. Ett fritt samtal utifrån dina funderingar. Du kanske behöver en pepp för att komma vidare när du känner dig fast i en fråga. Öppna upp för andra sätt att bearbeta osv.

Mycket nöje!