Thobbes sida
Unna dig att må bra

Hej!

Thobbe heter jag som har denna sida. Varit medial sen jag var barn, som så många andra. Sedan 2004, har jag på allvar tagit tag i denna sida hos mig.


Gått utbildningar av varierande längd och konstellationer. Genom dessa har jag lärt mig massor, genom att studera hur andra jobbar och på så sätt kommit fram till mitt sätt. Min övertygelse är att det finns mer än ett sätt att utöva sin medialitet på. 


Ett tag ville jag inrikta mig enbart på medial vägledning, även om healingen var min favorit. Sen några år tillbaka har jag bestämt mig för att satsa på healingen. Under tiden jag ger healing, vare sig det är genom fysiska möten eller på distans, kommer det information som ska till "klienten".


Förutom detta, har jag skrivit 3 böcker (se fliken mina böcker), tänkta som inspiration för den som är nyfiknen och/eller vill veta lite mer omkring ämnet. Just för tillfället, håller jag på en 4:e bok, där andevärlden skriver via min hand. Det kallas för automatskrift. Väldigt spännande sätt att skriva på. 


Varmt välkommen att höra v dig antingen via kontaktfliken här på hemsidan eller via
mail: thobbe@thobbe.se